Gunbot is een automatische tradingbot voor crypto munten waarmee je op 9 verschillende exchanges terecht kan. De bot is er op gericht om Bitcoins te verdiennen zelfs wanneer je geen tijd hebt om achter de computer te zitten om zelf te handelen.

Voor wie geschikt?

Gunbot is geschikt voor alle traders, van beginner tot de zeer ervaren. Voor de beginners zijn er de standaard strategieën die voorgeprogrammeerd zijn. Deze strategieën werken zonder dat hier al te veel kennis van benodigd is. Ben je wat meer ervaren dan kan je de strategieën haast eindeloos aanpassen aan jou wensen. Voor de ervaren handelaars is er de Tradingview.com add-on, je kan Gunbot orders laten uitvoeren aan de hand van scripts en indicatoren die op de Tradingview website beschikbaar zijn. Zo heeft de ervaren handelaar nagenoeg elke vorm van technische analyse tot zijn beschikking.

Online demo

Het team van Gunbot.nl biedt alle geinteresseerde een gratis online demo van Gunbot aan. Er kan met de Teamviewer software worden ingelogt op onze computer, tegelijkertijd wordt via de telefoon uitleg gegeven over de software en alle mogelijkheden. Menig klant heeft zijn enthausiastme al uitgesproken over deze service!

Licenties en exchanges

Dit zijn de licentievormen zoals we die nu aanbieden:

Gunbot PRO – 0.165BTC

Met deze licentie kan je gebruik maken van elke functionaliteit van Gunbot. Dit houd in dat je elke huidige en toekomstige ondersteunde exchange kan gebruiken en alle strategieën tot je beschikking hebt. Daarnaast krijg je ook de Tradingview.com en de Cryptosight add-on. De add-ons staan verder in dit artikel uitgelegt.

Gunbot Standard – 0.071BTC

Deze licentie is voor het gebruik van slechts 1 exchange maar wel met gebruik van alle strategieën. Er zijn hier geen add-ons inbegrepen

Exchanges toevoegen – 0.043BTC

Als je aan de Basic licentie niet genoeg hebt maar een PRO licentie overbodig is, dan kan je aan je Basic licentie exchanges per stuk toevoegen.

 

Je kan met Gunbot handelen op de volgende exchanges: Bittrex, Binance, Bitfinex, Kraken, Poloniex, Cex.io en Cryptopia. Per exchange heb je een licentie nodig maar je kan ook een licentie kopen voor meerdere exchanges tegelijk tegen een gustiger tarief. Een licentie is een leven lang geldig en omvat ook alle toekomstige updates. Er hoeven geen extra fees of gebruikskosten meer betaald te worden na de aanschaf van de licentie.

Strategieën

Dit zijn de standaard strategieën van Gunbot:

  • Gain: bij deze strategie koopt Gunbot bij een ingesteld percentage onder de EMA en verkoopt zodra een ingesteld winspercentage is bereikt.
  • Stepgain: deze strategie lijkt op gain alleen als een koop of verkoop niveau bereikt is dan kijkt de trend watcher of de prijs nog verder zakt of stijgt. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat de order pas word uitgevoerd als de trend omkeerd.
  • Bollinger Bands: Deze strategie koopt en verkoopt op een ingesteld percentage tussen de onderste en bovense bollinger band.
  • PingPong: Met deze strategie stel je een vast koop en verkoop bedrag in.
  • TSSL: Trailing stop / Stop Limit, hiermee stel je een variabele range in voor de koop en verkoop orders.
  • Emotionless: Dit is een standaard strategie waar niks aan ingesteld kan worden, goed geschikt voor de onervaren handelaar die er weinig tijd aan kwijt wil zijn.
  • Ichimoku: Deze strategie is gebaseerd op de Ichimoku cloud technische analyse indicator.

Tradingview add-on – GRATIS bij een PRO licentie

Tradingview.com is een website die wordt gebruikt door handelaren en investeerders. Het aanbod van technische analyse tools is erg groot en met behulp van te programmeren scripts kunnen er koop en verkoop orders gegenereerd worden die vervolgens worden uitgevoerd door Gunbot. Dit geeft de ervaren handelaar een enorm scala aan mogelijkheden om hun eigen strategie te bepalen of om de strategie van andere te volgen.

Cryptosight add-on – GRATIS bij een PRO licentie

Dit is een bot voor de populaire app Telegram. Je ontvangt alle trades die Gunbot uitvoert overzichtelijk in een chat gesprek. Verder is het mogelijk om prijs alerts in te stellen, je balans en openstaande trades te bekijken en kan je handmatige trades doen vanuit de Cryptosight add-on.

VPS

Om Gunbot zo effectief mogelijk zijn werk te laten doen is het essentieel dat de bot 24 uur per dag aanstaat. Dit is mogelijk vanaf een laptop of PC thuis maar dit kan zorgen voor een trager systeem. Dit is de reden dat het grootste deel van de Gunbot gebruikers kiest voor een VPS, oftewel een Virtual Private Server. Dit is niets meer dan een ‘PC in de cloud’ die je kan benaderen via Teamviewer of een remote desktop programma. Een tweede voordeel is dat je Gunbot vanaf overal waar je bent kan bereiken met de mobiele telefoon. Een VPS kost je ongeveer 15 Euro per maand en vaak is er de keuze uit meerdere operating systems zoals Windows of Linux. Wij raden het gebruik van een VPS ten zeerste aan!

Installatieservice

Het Gunbot.nl team biedt al hun klanten een gratis installatie service aan. Dit houd in dat er met gebruik van de Teamviewer software wordt ingelogt op de computer of VPS van de klant om de software te installeren en configureren. Hiervoor zijn geen inlog gegevens van de klant zijn exchange account benodigd. Tijdens deze installatie staan wij de klant ook telefonisch te woord zodat alles direct helder kan worden uitgelegd en vragen kunnen worden beantwoord. Afhankelijk van de gekozen licentie en de te beantwoorden vragen van de klant duurt dit ergen tussen de 30 en 60 minuten. De Gunbot software is te gebruiken op Windows, Mac OS en Linux.

Rendament

Over de te behalen rendamenten van Gunbot valt geen eenduidige conclusie te trekken, dit is namelijk afhankelijk van vele factoren. Om te beginnen de hoeveelheid BTC die je gebruikt per trade is een grote factor. Daarnaast spelen onder andere de gekozen strategie en de conditie van de markt een rol. Een dagelijks winstpercentage van 0.5% tot 2% is je gemiddeld moet kunnen behalen.

Conclusie

Gunbot is een krachtig stukje software wat dagelijks door ruim 5000 mensen wordt gebruikt. De ontwikkeling staat nooit stil, binnenkort komt versie 9 op de markt. De bot is erg gebruiksvriendelijk voor zowel de beginnende als de doorgewinterde handelaar vanwege de vele mogelijkheden die de bot biedt. Het team van Gunbot.nl heeft klanten service als hoogste prioriteit en individuele aandacht is onze kracht, elke klant krijgt net zoveel assistentie als dat gewenst is. We hebben een telefonische helpdesk die zowel overdag als ’s avonds te bereiken is, zelfs in het weekend. Het nummer van de helpdesk is: 020-3697637.

In aanvulling op deze service hebben we ook een Gunbot groepchat waarin Nederlandse Gunbot gebruikers elkaar spreken en tips&tricks uitwisselen. Deze chat is ook toegankelijk voor Gunbot gebruikers die geen klant van ons zijn, de link naar de chat is: https://t.me/GunBotNL

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: