Indicator instellingen

Parameter Standaard waarde Omschrijving
PERIOD 15 Waarde: 1 / 5 / 15 / 30 / 60 – staat voor een candlestick periode in minute. Gebruik alleen waardes die op de charts van je exchange worden gebruikt.
EMA1 16 Waarde: numeriek – het aantal candlesticks. Stel de hoeveelheid candlesticks in die je wilt gebruken voor de lange EMA berekening. De sluitprijs van elke candle wordt gebruikt in de EMA berekening. Voorbeeld: als je bij PERIOD 5 gebruikt en je wilt een lange EMA van 2 uur dan moet je hier 24 invullen. (24*5minuten)
EMA2 8 Waarde: numeriek – het aantal candlesticks. Stel de hoeveelheid candlesticks in die je wilt gebruken voor de korte EMA berekening. De sluitprijs van elke candle wordt gebruikt in de EMA berekening. Voorbeeld: als je bij PERIOD 5 gebruikt en je wilt een korte EMA van 1 uur dan moet je hier 12 invullen. (12*5minuten)
SLOW_MA 14 Het aantal perioden dat wordt gebruikt voor de berekening van de langzame SMA
FAST_MA 14 Het aantal perioden dat wordt gebruikt voor de berekening van de snelle SMA
LOW_BB 45 Waarde: numeriek – een percentage. Hiermee stel je in hoeveel procent boven de onderste bb band gekocht moet worden.
HIGH_BB 45 Waarde: numeriek – een percentage. Stel hiermee in hoeveel procent onder de bovenste bb band verkocht moet worden. Deze waarde wordt gebruikt als bb de verkoop strategie is en wanneer DOUBLE_UP wordt gebruikt.
SMAPERIOD 50 Waarde: numeriek – aantal candlesticks – Hiermee stel je in hoeveel candle stick periodes gebruikt moeten worden voor de SMA berekening. Stel dezelfde waarde in als die je gebruikt op de charts van de exchange.
STDV 2 Waarde: numeriek (aangeraden is tussen de 1.9 en 2.1) –  staat voor de vermenigvuldiger in de bb calculatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: