Koop instellingen:

Parameter Standaard waarde Omschrijving
BUY_ENABLED true Waarde: true of false. Stel hier true in om Gunbot toestemming te geven om kooporders uit te voeren. Met false zal Gunbot nooit iets kopen.
TAKE_BUY false Met deze instelling zal Gunbot elke kans gebruiken om te kopen tussen de strategie instellingen en de TBUY_RANGE. Zodra de prijs zakt onder de onderste rand van de range (de ‘take buy’) zal Gunbot de prijs naar beneden trailen met TBUY_RANGE en een koop order plaatsen zodra de vraagprijs boven de ‘take buy’ komt. Deze functie kan NIET worden gebruikt met  DU, RT of TrailMe.
TBUY_RANGE 0.5 Hiermee stel je de koop range in voor TAKE_BUY.
BUY_LEVEL 0.1 Hiermee stel je het startpunt in voor TAKE_BUY in percentage onder de laagste EMA.

Verkoop instellingen:

Parameter Standaard waarde Omschrijving
SELL_ENABLED true Waarde: true of false. Stel hier true in om Gunbot toestemming te geven om verkooporders uit te voeren. Met false zal Gunbot nooit iets verkopen.
TAKE_PROFIT false Met deze instelling zal Gunbot ook proberen te verkopen tussen het break-even punt en de eerste strategie exit punt. Dit is erg handig op dagen dat de markt sideways of bearish is. Er wordt hier gebruikt gemaakt van TP_RANGE om de prijs te trailen. Het kan zijn dat er een mimimaal verlies optreed met deze functie, die functioneerd dus als een soort stop los. Deze functie kan niet worden gebruikt met DU, RT of TrailMe.
TP_RANGE 0.5 Hiermee stel je de verkoop range in voor TAKE_PROFIT.
TP_PROFIT_ONLY false Hiermee zorg je voor alleen verkoop orders boven het break even point (en dus zonder verlies)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Support bot: