Overige instellingen

Parameter Standaard waarde Omschrijving
STOP_LIMIT 60 Waarde: numeriek – een percentage. Dit is de stoploss functie van Gunbot. Stel in bij hoeveel % Gunbot moet verkopen als de prijs gezakt is. Als je 60 gebruikt dan verkoopt Gunbot de gehele balans van die munt als de prijs 60% gezakt is. Hierna gaat Gunbot werer in de koop mode zodra TRADES_TIMEOUT is verstreken.
PANIC_SELL false Waarde: true of false. Wanneer je hier true gebruikt zullen ALLE munten direct worden verkocht tegen marktwaarde. Ook als dit met verlies is!
TRADES_TIMEOUT 600 Waarde: numeriek – tijd in seconden. Hiermee stel je een timeout in waarin de bot geen orders kan uitvoeren in het aantal ingestelde seconden nadat er een order is uitgevoerd. Deze parameter is per pair geldig. Als de timeout actief is dan staat er ‘Waiting to trade – safety switch is on‘ in het log.
MIN_VOLUME_TO_BUY 0.001 Waarde: numeriek – hoeveelheid in basis munt. Stel een drempel in voor de koop orders. Als je dust hebt op een munt met een waarde lager als de hier ingestelde waarde dan za Gunbot deze dust negeren en alsnog kopen. Normaal koop Gunbot niks als er dust is. Gebruik alleen hele getallen voor fiat.
MIN_VOLUME_TO_SELL 0.001 Waarde: numeriek – hoeveelheid in altcoin. Als je minder altcoin hebt dan hier opgegeven dan worden er geen verkoop orders uitgevoerd.
BOUGHT_PRICE Waarde: numeriek – een prijs. Gebruik deze paramter alleen als override. Hiermee kan je handmatig een koop prijs van een bag geven aan Gunbot als de prijs niet automatisch opgehaald kan worden.
INGNORE_TRADES_BEFORE 0 Waarde: unix timestamp in milliseconden (GMT tijd) Optionele parameter waarmee RT trades voor een ingesteld tijdstip zal negeren. Gebruik epochconverter.com om de tijd te converteren naar unix timestamp en zorg dat je milliseconden gebruikt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: