Update! Gunthies, licenties en API’s

De implementatie van het Gunthy token is haast afgerond en er gaan wat dingen veranderen. Ten eerste het aantal tokens dat je krijgt bij de aanschaf van een nieuwe licentie of als je nog niet in een van de eerste airdrops hebt gezeten. De reden is dat er te veel Gunthies werden uitgekeerd waardoor de ontvangen Gunthies veel meer waard waren als er werd betaald voor de licentie. Veel mensen hebben hier misbruik van gemaakt, een Ultimate licentie werd aangeschaft en de 11000 Gunthies werden direct gedumpt op IDAX. Dit is dan ook de reden dat Gunthy nog steeds niet op de gewenste koers van 0.0001BTC staat. De nieuwe hoeveelheden zijn als volgt:

Starter: 400 Gunthies
Standard: 1000 Gunthies
Pro: 1500 Gunthies
Ultimate: 2500 Gunthies

Je moet deze tokens dus in je wallet houden om Gunbot te kunnen blijven gebruiken, en dit kan geen IDAX wallet zijn! Heb je al wel langer een licentie maar nog niet in de airdrop gezeten (dit geld waarschijnlijk voor de meeste gebruikers) dan ontvang je dus de bovenstaande hoeveelheid Gunthies en niet de eerder vermelde hoeveelheid.

Voor alle klanten die al een Ultimate licentie hadden EN in een van de voorgaande airdrops zaten (en dus 11000 Gunthies hebben ontvangen) geldt dat ze de zogeheten “GrandFather” status hebben gekregen. Zie dit als een early adopter beloning. Deze gebruikers hoeven ook maar 2500 Gunthies in hun wallet te houden om Gunbot te kunnen blijven gebruiken. Daarnaast krijgen deze klanten toegang tot een nog op te richten groep chat voor BitRage (de arbitragebot die uit gaat komen). Deze GrandFathers krijgen alleen toegang als ze hun resterende 8500 Gunthies ook hodlen en niet verkopen. Dit zijn ook de gebruikers die als eerste de mogelijkheid gaan krijgen om een BitRage licentie te gaan kopen, de prijzen hiervan zijn nog niet bekend. Ben je geen GrandFather maar wil je toch in aanmerking komen voor een BitRage licentie? Zorg dan dat je Gunthies gaat kopen, er is nog geen hoeveelheid bekend waarmee je definitief in aanmerking gaat komen, maar dit zal in elk geval hoger liggen als de 8500.

Het volgende nieuwtje: jullie mogen nu van harte lust wisselen tussen exchanges! Vanaf nu is een licentie niet meer gekoppeld aan 1 of enkele (of alle) exchanges maar aan een hoeveelheid API’s. De prijzen van nieuwe licenties worden ook iets aangepast.

Starter edition – 0.04BTC: Je mag gebruik maken van alle huidige en toekomstige exchanges, 1 tegelijk met nog steeds dezelfde strategieën. Je moet 400 Gunthies in je wallet houden. (Heb je er al 1000 gekregen dan mag je kosteloos upgraden naar Standard)
Standard edition – 0.1BTC: Je mag gebruik maken van alle huidige en toekomstige exchanges, 1 tegelijk met alle strategieën. Je moet 1000 Gunthies in je wallet houden.
Pro edition – 0.15BTC: Je mag gebruik maken van alle huidige en toekomstige exchanges, 3 tegelijk met alle strategieën. Je moet 1500 Gunthies in je wallet houden. (Heb je er al 3000 gekregen dan mag je kosteloos upgraden naar Ultimate nieuw).
Bestaande Ultimate klanten: Je mag gebruik maken van alle huidige en toekomstige exchanges, 11 tegelijk met alle strategieën. Je moet 2500 Gunthies in je wallet houden.
Nieuwe Ultimate klanten (vanaf heden) – 0.25BTC: Je mag gebruik maken van alle huidige en toekomstige exchanges, 5 tegelijk met alle strategieën. Je moet 2500 Gunthies in je wallet houden.

De addons om 1 of 3 exchanges toe te voegen komen te vervallen. Wil je 1 exchange toevoegen dan moet je en standard kopen, enz.
Het aanpassen van API’s kan alleen nog via Gunbot zelf, wij krijgen nog regelmatig verzoeken hiertoe maar dit is dus niet meer mogelijk!