Versie 10 is uit!

Hallo allemaal,

We zitten er met zn alle al een tijdje op te wachten maar eindelijk is het nu zover: Gunbot versie 10 is uit!

Over de nieuwe functies hebben we de afgelopen tijd al wat verteld en jullie hebben ook de online demo al kunnen bekijken dus grote verrassingen  zullen er niet zijn.

Klik hier om naar de download pagina te gaan

We hebben reeds een blog gepubliceerd met installatie instructies, lees die hier.

Tradingbotshop -> Gunbot.nl

Met de komst van Gunbot V10 hebben we niet alleen een update van de Gunbot software maar we hebben ook een nieuwe website! Het werd tijd voor een wat mooier en professionelere website vonden we, en we zijn er tevreden mee! We hebben ons best gedaan maar het kan natuurlijk zijn dat er foutjes in geslopen zijn, we horen dit graag als jullie er een vinden! Ook de uitleg van de nieuwe strategieën en bijbehorende instellingen vinden jullie allemaal op de nieuwe website.

Telegram support bot – @GunbotNL_bot

Omdat Gunbot en Telegram zo goed samen gaan en ons klantensupport grotendeels op Telegram plaatsvindt vonden wij het wel een goed idee om dit een stukje makkelijker te gaan maken voor zowel jullie, de klanten als voor ons, de support medewerkers. De support bot maakt het voor de Gunbot gebruikers makkelijker om informatie te vinden over strategieën en antwoord te vinden op veel gestelde vragen. Tevens kan de bot gebruikt worden om direct een Gunbot licentie of upgrade te kopen. De betalingen hiervoor lopen nog steeds veilig via onze website.

Wij horen graag hoe we de bot nog beter kunnen ontwikkelen dus laat vooral aan ons horen wat je ervan vindt. Klik hier voor meer info over de bot.

OPEN DE BOT

Support tickets

We gaan ook een niew ticket systeem in gebruik nemen, de oude zal nog even online blijven maar die zal tzt gaan verdwijnen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Support bot: